تراشیدن مو‌های بدن با تیغ چه فرایندی را به‌وجود می‌آورد؟-راهبرد معاصر
جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

تراشیدن مو‌های بدن با تیغ چه فرایندی را به‌وجود می‌آورد؟

کسانی که از تیغ‌های مختلف برای تراشیدن مو‌های بدن استفاده می‌کنند، معمولا چیز‌های زیادی درباره خطرات این کار یا پیامد‌های منفی آن می‌شنوند. چیز‌های مثل این‌که تراشیدن مو‌های بدن حتما باعث سوزش بعد از اصلاح، شکل‌گیری مو‌های زیرپوستی و همچنین ضخیم‌تر شدن مو‌های بدن خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۵ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  از دکتر جیسون میلر (متخصص پوست‌ومو) و دکتر ماریا گارشیک (متخصص پوست‌ومو) درباره همین موضوع سوال کرده‌ایم.

دکتر میلر می‌گوید: «تصورات عامیانه زیادی درباره رشد مو‌های بدن پس از تراشیدن آن‌ها وجود دارد، درحالی که شاید مشهورترین آن‌ها هم این باشد که تراشیدن مو‌های بدن با تیغ باعث ضخیم‌تر شدن مو‌ها می‌شود. توجه داشته باشید که وقتی مو‌ها دوباره رشدشان را شروع می‌کنند، در مراحل اولیه بسیار کوتاه هستند و در همین وضعیت نیز حالت زبرتری دارند. هرچقدر که مو‌ها بیشتر رشد کنند، لطیف‌تر و نازک‌تر به نظر می‌رسند». همین فرایند رشد مو‌ها است که باعث می‌شود بعضی افراد تصور کنند که مو‌های بدن پس از تراشیدن با تیغ قطعا ضخیم‌تر خواهند شد، درحالی که چنین تصوری درست نیست.

برای این‌که خیالتان از این بابت راحت شود، باید مستقیما بگوییم که تراشیدن مو‌های بدن با تیغ به‌هیچ‌وجه باعث افزایش ضخامت آن‌ها نخواهد شد. تار‌های مو در قسمت بیرونی همیشه نازک‌تر هستند و در قسمت‌های پایه‌ای و ریشه‌ای هم ضخیم‌تر هستند. پس تراشیدن مو‌های بدن با تیغ از یک‌سو رشد آن‌ها را سریع‌تر نمی‌کند و از سوی دیگر هم تاثیری در افزایش ضخامت آن‌ها ندارد.

دکتر گارشیک با رد این تصور نادرست می‌گوید: «تراشیدن مو‌های بدن هیچ تاثیری بر سرعت رشد آن‌ها ندارد و درنتیجه با قطعیت می‌توان گفت که چنین کاری سرعت رشد مو‌های بدن را بیشتر نمی‌کند. از آنجایی که تراشیدن مو‌های بدن نمی‌تواند فولیکول مو‌ها را از بین ببرد، پس تاثیری هم بر سرعت رشد آن‌ها ندارد. سرعت رشد مو‌های بدن در درجه اول به عوامل ژنتیکی وابسته است و این عوامل را هم نمی‌توان تغییر داد».

دکتر گارشیک درباره این موضوع هم می‌گوید: «بعضی افراد حتما متوجه شده‌اند که مو‌های بدنشان در عرض ۱ تا ۲ روز پس از اصلاح آن‌ها دوباره رشد می‌کند، درحالی که چنین اتفاقی برای همه افراد رایج نیست»؛ بنابراین رشد دوباره مو‌های بدن پس از اصلاح آن‌ها نیز به عوامل ژنتیکی بستگی دارد.

درحالی که نمی‌توان ضخامت مو‌های بدن را تغییر داد، اما روش‌های جایگزین مانند وکس کردن، مو‌های بدن را به‌طور دقیق‌تری از بین می‌برند. دلیلش هم این است که وکس کردن باید مو‌ها را کاملا از بخش فولیکول بیرون بشکد. روش‌های بهتری مانند لیزردرمانی هم گران‌تر هستند، اما بعد از تکرار چند جلسه باکیفیت، نتایج بهتر و ماندگارتری برای حذف مو‌های بدن به‌دنبال خواهند داشت. کسانی که پوست بدنشان مستعد شکل‌گیری مو‌های زیرپوستی است، می‌توانند از لیزردرمانی به‌عنوان یک گزینه مناسب کمک بگیرند. / سلامت

ارسال نظر